Totaal aantal pageviews

vrijdag 11 februari 2011

Abonneren op RSS feeds algemeen

Abonneren op RSS feeds algemeen lukt niet, ik krijg een uitroepteken in een geel rafelig oranje omlijnd vakje net naast het handje. Een zacht klikje laat zich horen en . . . niks dus.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Omajak,

  Wandel deze week even bij je coach binnen. Wie weet kan ik je 'live' helpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik mis hier nog een bericht over je ervaringen en de vraag wat de mogelijke toepassingen van RSS kunnen betekenen. Ben benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na de lancering van het 4e ding ‘Maak je leven eenvoudiger met RSS’ heb ik in Mozilla Firefox voor omajak een persoonlijke startpagina gemaakt in iGoogle.
  Om de Internet Explorer hiervoor te gebruiken is lastig omdat ik meerdere Google-accounts gebruik voor mijn werk.
  Nu kan ik ingelogd blijven in Firefox zodat ik ’s morgens snel even een blik kan werpen op nieuwe reacties op abonnementen of blog die via gmail zijn binnengekomen.
  Heel makkelijk en overzichtelijk.

  Via Google Reader lees ik dan de nieuw binnen gekomen berichten op abonnementen. Ik heb me gelijk geabonneerd op blogs over o.a. het CMS Umbraco. Daar komt tot nu toe weinig nieuws op binnen, laat staan een antwoord op mijn vragen. Hieruit concludeer ik dat de zoekvraag erg belangrijk is en volg ik inmiddels alles over ‘eindgebruikers Umbraco’. Hier zag ik al een blog met recente informatie dus dat geeft hoop.

  Zo af en toe wandel ik langs de blogs van mijn collega’s en wanneer het me nuttig/leuk lijkt ga ik dat blog volgen. Grappig vind ik het dat je aan die piepkleine ikoontjes in een oogopslag kunt zien wie de andere volgers zijn. Ik ben erg visueel ingesteld.

  BeantwoordenVerwijderen