Totaal aantal pageviews

dinsdag 19 april 2011

Doerak Ding 13: Wiki's


Ook de kattenwereld houdt er een soort Wiki op na. Hadden we voor D.'s komst een behoorlijke aanloop van allerhande pluimage, na zijn intrede zagen we slechts sporadisch een suffe 'nieuweling' die nog niet op de hoogte was van de reglementen die in onze tuin golden. Het feit alleen al dat geen enkele kat het in zijn hoofd haalde om niet met een grote boog om de heg van D. te passeren zou toch al helder moeten maken dat er 'iets' niet pluis was. Na een fikse geheugensteun werd dan uiteindelijk deze gast op de katten-Wiki ingeschreven.

Voor onze genealogische contactdienst zou een projectwiki a la Geboren in 1809 geschikt zijn. Nu gaat dat via de studiezaal.
Een link naar de ArchiefWiki vanaf onze website is zeker interessant voor onze (website)bezoekers. Ik ga hem onder FAQ plaatsen!

1 opmerking:

  1. Over de toekomst van de contactdienst moeten we het zeker gaan hebben als we om tafel gaan over de vraag wa we nu daadwerkelijk de komende jaren gaan doen met een of meer van de 23 dingen. Ik heb dit idee al eens met Meta doorgesproken.

    Badges (knop waarmee je direct linkt naar de betreffende site) zijn ook een optie (is er voor de wiki ook). Die kun je (als ik het goed zie in de eigenschappen) zelf maken. Zie bijvoorbeeld onderaan de startpagina van het Archiefforum.

    BeantwoordenVerwijderen